Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за 146 1.6 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от street_fighter
    а ако може да ме убеди някои че кола с 1.6 100 коня мотор е нормално да ми гори 12-13 и да ускорява за 10 сек...му свалям шапка-ебати смешнят двигател...за тоя харч ще карам 323 и ще ми е 1000 пъти повече тръпка
    хм, от сичкото само с тва не см съгласен ....
    дай го тоз 323.... когато кадето кажеш
    ше доем със "смешния" двигател и ше се разбере....

се ми се струва че 1.6 ТСа е смешен, ама само сравнен с 1.8 ТС и 2.0 ТС и нагоре..... но не пречи де...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

АЗ мисля, че се пише CTDI...
      Това е първиа опит на Хонда , и е нищо особенно. Има 300 кубика повече от моя мотор и същата мощност, но на аутобана не върви така добре. Това от лично наблюдение го каЗвам

За цената...ами виж в мобиле.де, и тогава пиши. Алфа 156 ДиЗел държи дори по висока цена от Ауди А4, Пасата вобще не се класира даже...и това на паЗара в Германия

И последно, това За пежо...
      Се едно да напишеш, че си от Марс....същата глупост е
      Ся ако си дошъл тук да се Заяждаш , е това е друга тема...

.

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
        Това е първиа опит на Хонда , и е нищо особенно. Има 300 кубика повече от моя мотор и същата мощност, но на аутобана не върви така добре. Това от лично наблюдение го каЗвам

За цената...ами виж в мобиле.де, и тогава пиши. Алфа 156 ДиЗел държи дори по висока цена от Ауди А4, Пасата вобще не се класира даже...и това на паЗара в Германия

.
        молим ти се не равнявай 156 с а4 ... изобщо не ги полагай у едно изречение ... и нека се заяжда човека, никому не е лесно да е тъп - за малко повече разбиране апелирам аз тука
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

.
          Сори за но май някой го е хванала онази болест алфамания .
          Кефиш ме колега
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Common-rail системата съм чел на доста места, че е съвместна разработка на французи и италянци, а не конкретно на ФИАТ или Пежо

@street-fighter - колега, вземи си ФИАТ Пунто ТД (не е tdi, няма интеркулер) дето ти го офертират и си свиркай При ФИАТ-а ще имаш нисък разход, евтина подръжка и лесен за паркиране. Ще се лишиш от удобството на Алфа Ромео, както и на дизайна на една Алфа и ще се примириш с вървенето, но поне ще ти излиза евтинко
            Другото както ти го казаха колегите с разни Мерцедеси и АУДИ-та си е компромисен вариант
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
              Common-rail системата съм чел на доста места, че е съвместна разработка на французи и италянци, а не конкретно на ФИАТ или Пежо
              Системата е разработена от незнайно кого точно е има го ма нема общо с колите а е внедрена 100% първо от Фиат
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

@street-fighter - колега, вземи си ФИАТ Пунто ТД (не е tdi, няма интеркулер) дето ти го офертират и си свиркай При ФИАТ-а ще имаш нисък разход, евтина подръжка и лесен за паркиране. Ще се лишиш от удобството на Алфа Ромео, както и на дизайна на една Алфа и ще се примириш с вървенето, но поне ще ти излиза евтинко
                Другото както ти го казаха колегите с разни Мерцедеси и АУДИ-та си е компромисен вариант

e тва е отговор - благодаря ти много колега!!!(бе и аз знам че няма интеркулер но нали знаеш как ги пишат и за това съм се объркал)
                Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

За колегата Street_fighter - я проследи това спорче за дизела

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6308
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от vladu

.
                    молим ти се не равнявай 156 с а4 ... изобщо не ги полагай у едно изречение ... и нека се заяжда човека, никому не е лесно да е тъп - за малко повече разбиране апелирам аз тука

Щооо ? Ние немаме нищо против да принизяват 156цата до Ауди Пасат Изобщо що си мислиш, че колите на ВАГ са нещо особено ? Щото ги карат компира и репата ли ? Толкоз им е акъла и не си знаят парите
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Май не съм разбрал Владе... Явно сме на едно мнение с него Пис Владе !

Кажи баба ТенкЮ
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                        Май не съм разбрал Владе... Явно сме на едно мнение с него Пис Владе !

Кажи баба ТенкЮ
                        Пиис мен - няма да пия с теб!
                        И ти ли си ми надошел да се заяждаш тука само с ората - утре ша ти покажа кви галошки си зех за алфонсо - ханкуук оптимо к406 - веке съм с полуслик, не кат преди да се фръцкам по кОнци ....
                        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Системата е разработена от незнайно кого точно е има го ма нема общо с колите а е внедрена 100% първо от Фиат
                          плииз слагай запетайки, че си ми труден да ти следя мисълта...

Comment

Ми за комън рейл дизела съм чувал че е съвместна разработка на Фиат и Бош и е вграден първо във Фиат Крома.
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                              Ми за комън рейл дизела съм чувал че е съвместна разработка на Фиат и Бош и е вграден първо във Фиат Крома.
                              И аз така .
                              Making the rules

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                                шо шо ??
                                Croma JTD нема
                                в Крома е вграждан първия дизел с директно впръскване - TDI, но той не е бил комонрейл....
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X